Nabava kostima i opreme za orebićke mažoretkinje

Djeca zaslužuju provesti svoje vrijeme kvalitetno i korisno, jedan od načina je i učiti ples u vedroj atmosferi družeći se sa vršnjacima uz stručno vodstvo koreografkinje prof. Lyudmile Yung.

 
Udruga korčulanskih mažoretkinja – Orebić moli sve ljude dobre volje da pomognu u prikupljanju sredstava za nabavku potrebne odjeće i rekvizita: papučice, čizmice, uniforme, trikoe, štapove, pompone, trenerke i ostalo, kako bi djeca mogla sudjelovati na predstojećim nastupima.
Orebićkih 35 mažoretkinja, od 4 – 15 godina, već treniraju i žele postati ambasadorice Orebića; surađivati sa Općinom Orebić, TZ – Orebić, OŠ Orebić, DV Orebić, hotelima i ostalim organizatorima kulturno-umjetničkih događanja u Orebiću, te nastupati na humanitarnim događajima i samostalnim priredbama, putovati na državna i međunarodna natjecanja i promovirati ime Orebića.
Udruga nije u mogućnosti vlastitim sredstvima osigurati djeci sve što im je potrebno stoga se obraćaju tvrtkama i građanima da im pomognu te pruže djeci preduvjete za razvoj i napredak.
Omogućimo im da svoje plesne korake u javnosti naprave što prije.
 
Orebićke mažoretkinje vam od srca zahvaljuju na donaciji i podršci!
 
Podaci za uplatu:
UDRUGA KORČULANSKIH MAŽORETKINJA – OREBIĆ
Žiro račun: 2330003-1100448133
U opis plaćanja upisati Orebić, ogranak Orebić, za Orebić ili slično.
Komentiraj sa Facebook-om