Orebic.com.hr – objavljivanje informacija

Ako tražite još jedan kanal kojim biste komunicirali s javnošću, potencijalnim klijentima, ako držite da radite nešto vrijedno pozornosti naše zajednice – rado ćemo Vam besplatno ustupiti prostor na našim stranicama. Ako ste za to zainteresirani – molim pročitajte slijedećih nekoliko redaka.

Iako planiramo o našem radu izravno obavijestiti određeni broj institucija, udruga, tvrtki i pojedinaca – nemamo vremena ni mogućnosti kvalitetno kontaktirati sa svima onima čije su aktivnosti zanimljive našim potencijalnim posjetiteljima. Stoga i na ovaj način pozivamo sve zainteresirane da se jave. 

Što smo spremni za Vas napraviti?

Ukoliko je ono što želite objaviti od interesa za širu javnost Orebića i Pelješca, želimo o tome pisati na našim stranicama. Stoga smo spremni Vašu informaciju besplatno pripremiti za objavu, te u razdoblju u kojem je zanimljiva kvalitetno prezentirati na našim stranicama. Ovo ne uključuje samo ‘društveno korisne aktivnosti’. Ako ste otvorili novi prodajni prostor, novu uslužnu djelatnost, ako želite ponuditi svoje proizvode i usluge, a na Pelješcu ste – rado ćemo Vam ustupiti prostor. Naravno, ako organizirate tribinu, koncert, sportski događaj ili politički skup – također ste više nego dobro došli! Ono što ne možemo obećati, ali možemo pokušati organizirati jest posjetiti Vaš događaj ili prodajni prostor, napisati par riječi i ‘uslikati’ par fotografija ako to sami niste u mogućnosti osigurati.

Što očekujemo od Vas?

Rado bismo osobno popratili vaše aktivnosti – nažalost za to nemamo uvijek vremena. Stoga bi mi bilo jako drago ako ste sami u mogućnosti napisati nekoliko rečenica kao najavu ili izvješće o Vašim aktivnostima, te eventualno osigurati nekoliko fotografija iz vlastitog albuma. Ove materijale možete dostaviti osobno u ured agencije “Croatia holidays” u Orebiću, ili dostaviti elektroničkom poštom. Mi ćemo nastojati materijale obraditi kako bi bili što prikladniji za objavu i postaviti na naše stranice. Na taj način ćete olakšati naš posao i učiniti bržim i vjerojatnijim da ono o čemu želite informirati žitelje Pelješca bude brže i izvjesnije objavljeno.

Zašto biste ulagali trud i vrijeme za objavu informacija na našim stranicama?

Istina, tek počinjemo i nismo se u mogućnosti pohvaliti stotinama posjetitelja dnevno. Međutim, u našoj maloj zajednici čak i jedan posjetitelj više Vašeg koncerta, skupa ili tribine, svaki novi kupac ili korisnik Vaših usluga nije zanemariv. Mi Vam objavu nudimo besplatno, uz minimalan uloženi trud i vrijeme. A sami smo spremni uložiti i trud i vrijeme, čak i poneku kunu, kako bismo popularizirali ovaj portal i učinili Vašu informaciju dostupnijom što širem krugu ljudi. Rastimo zajedno!

Kako ćemo ostvariti suradnju?

Pa ne bi smjelo biti teško. Preferirate li osobni kontakt – sve vezano uz rad portala obavljamo u prostoru agencije “Croatia Holidays”, u Orebiću na adresi Bana Josipa Jelačića 29. Naše zimsko radno vrijeme jest od ponedjeljka do petka od 08 – 12 sati. Ako nemate vremena svratiti, kontaktirati nas možete telefonom u istom vremenu na broj 020/713-803. U svaka doba dana i noći možete nas kontaktirati i elektroničkom poštom na adresu info@orebic.com.hr .

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku