Općina Orebić objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt Strategije razvoja Općine Orebić

Foto: Dora Mitsonia

Općina Orebić poziva sve građane, tvrtke, obrte, javne ustanove, institucije, organizacije civilnog društva i ostale zainteresirane da najkasnije do 15. prosinca 2017. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt Strategije razvoja Općine Orebić.

Dostaviti ih možete putem pošte ili osobno na adresu Općine Orebić – Obala pomoraca 24, 20250 Orebić ili putem e-maila na opcina.orebic@gmail.com .

Strategija razvoja Općine Orebić temeljni je strateški razvojni dokument kojim se određuje smjer ukupnog razvoja Općine. Strategijom je obuhvaćen cjelokupan spektar razvojnih područja (društvo, gospodarstvo, promet, okoliš, infrastruktura), a naglasak unutar definirane metodologije izrade Strategije razvoja kao najvažnijeg strateško-planskog dokumenta za razvoj Općine Orebić stavljen je upravo na participativnu metodu, s ciljem njegove što kvalitetnije izrade i uključivanja što većeg broja građana i lokalnih dionika.

Nacrt Strategije razvoje Općine Orebić koji je objavljen na internet stranicama Općine Orebić predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama I dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Strategije. 

Nacrt Strategije možete preuzeti ovdje – na službenim web stranicama Općine Orebić.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku