Nedjelja, 03 Prosinac 2017 14:47

Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma 2017. - FOTOGALERIJA

Napisao 
Zabavni program u Vinariji Madirazza u Potomju Zabavni program u Vinariji Madirazza u Potomju Foto i galerija: Boris Poluta

Ovog je vikenda od Stona do Potomja održana dvanaesta po redu tradicionalna manifestacija 'Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma'.

Bogat program počeo je u subotu  u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima ocjenjivanjem mladih vina berbe 2017., otvorenjem izložbe fotografija ruralnog područja županije, te natjecnjem u spravljanju lovačkog gulaša.

Središnji dio programa, koji su i ove godine posjetili brojni gosti iz cijele Hrvatske, privatno i u ograniziranim grupama, održan je jučer u otvorenim vinarijama od Stona do Potomja, te kroz organizirana predstavljanja u Stonu i Janjini. Posjetitelji su uživali u degustaciji vina i domaćim delicijama uz nastup klapa i glazbenih sastava cijelo poslijepodne, a manifestacija je kulminirala večernjim zabavno - glazbenim programom u vinarijama i Zadružnom domu u Potomju.

Ukoliko nam se niste mogli pridružiti na svakom od brojnih i bogatih događanja - pogledajte kako je bilo kroz objektiv neumornog fotografskog kroničara orebićkih i peljeških zbivanja Borisa Polute:

 

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 03 Prosinac 2017 15:11

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku