Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma 2017. – FOTOGALERIJA

Foto i galerija: Boris Poluta

Ovog je vikenda od Stona do Potomja održana dvanaesta po redu tradicionalna manifestacija ‘Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma’.

Bogat program počeo je u subotu  u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima ocjenjivanjem mladih vina berbe 2017., otvorenjem izložbe fotografija ruralnog područja županije, te natjecnjem u spravljanju lovačkog gulaša.

Središnji dio programa, koji su i ove godine posjetili brojni gosti iz cijele Hrvatske, privatno i u ograniziranim grupama, održan je jučer u otvorenim vinarijama od Stona do Potomja, te kroz organizirana predstavljanja u Stonu i Janjini. Posjetitelji su uživali u degustaciji vina i domaćim delicijama uz nastup klapa i glazbenih sastava cijelo poslijepodne, a manifestacija je kulminirala večernjim zabavno – glazbenim programom u vinarijama i Zadružnom domu u Potomju.

Ukoliko nam se niste mogli pridružiti na svakom od brojnih i bogatih događanja – pogledajte kako je bilo kroz objektiv neumornog fotografskog kroničara orebićkih i peljeških zbivanja Borisa Polute:

 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku