‘Nemoj da ideš mojom ulicom’ Hrvatske mladeži

Foto: Ivica Dajak

Jutros je asfalt u ulici Hrvatske mladeži na zavoju iznad javnog WC-a posut desecima čavlića koji su završili u kotačima nekoliko skutera u vlasništvu naših sumještana, od kojih su neki i probušeni.

Danas nešto iza 9 sati, ulica Hrvatske mladeži posuta je desecima čavlića, kakvi se inače koriste za pričvršćivanje aplikacija na plutene ploče. Nekoliko sumještana neugodno se iznenadilo pronašavši čavliće zabodene u kotače motocikala. Srećom su čavlići nešto manje duljine i debljine, pa su se tek jedan ili dvojica vozača požalili na probušene gume. Primjera radi, osobno mogu posvjedočiti kako sam, nakon što sam jednom prošao ulicom, iz prednjeg kotača izvukao pet čavlića. Nakon što su primijetili što se događa, vozači su sami počistili ulicu, a na teren je izašla i policija kojoj je incident u međuvremenu prijavljen.

Kako se oko ulice Hrvatske mladeži i motocikala koji njome prometuju već godinama polemizira, za pretpostaviti je kako se čavlići tamo nisu našli slučajno. Zanimljivo je napomenuti kako se najviše čavlića našlo baš na zavoju, iz kojeg bi neoprezan vozač – primjerice bicikla s gumama tanjih stijenki koje bi lakše stradale – lako završio u rupi pored javnog WC-a i fast food-a. Ovim glupim činom tako nije ugrožena samo imovina, već su u upasnost potencijalno dovedeni i životi naših sumještana i gostiju. Stoga se nadam da će policija utvrditi o čijoj se neslanoj i opasnoj šali radi, te da će protiv počinitelja biti poduzete najoštrije zakonski predviđene mjere.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku