Još 2 dana do Regionalnog natjecanja u mažoret plesu – pomozimo orebićkim mažoretkinjama da prikupe sredstva za put u Split

40-tak djevojčica pripremilo je 6 atraktivnih plesnih točaka u dvije uzrasne skupine, od 6-8 godina i od 12 godina i starije, u kategorijama: tradicionalni mažoret ples,exsibition i ples s rekvizitima za prvo učestvovanje na Regionalnom natjecanju u mažoret plesu koje se u nedjelju 22.06.2014. održava u Splitu.

Odlazak na natjecanje podrazumijeva određene troškove: troškove putovanja (5.000,00 kn – osigurala općina Orebić), kotizacija (2.100,00 kn), hrana (3.000,00 kn), piće, kostimi (3.000,00 kn), ostali potrebni rekviziti…
Kako bi im pomogli da sudjeluju u natjecanju i nagradili njihov trud, a ujedno im dali priliku da promoviraju Orebić, orebićke mažoretkinje mole i vašu pomoć.

Mažoretkinje Orebića ovo ljeto planiraju surađivati sa Općinom Orebić, TZ-Orebić, TZ-Trpanj, gradom Korčula, općinama Blato i Vela Luka, hotelima i ostalim organizatorima kulturno-umjetničkih događaja.
Pružite im priliku za napredak. Pozivamo građane i poduzetnike da se pridruže sa svojim prilozima dosadašnjim donatorima i omoguće djeci da pokažu svoje plesne korake u Splitu.

Ovim putem se orebićke mažoretkinje žele zahvaliti dosadašnjim donatorima:
Ordinacija Dr.Jadranke Okmažić Senta, Frizerski salon Marija, Viganj commerce d.o.o., Mario Zaro, Milan Tolj, Udruga za tehničku kulturu, Marinka Markota, agencija „Dalmatino tours“, računovodstveni servis „Medić 5D“, roditeljima koji su osigurali zakusku i svim posjetiteljima Božićnog koncerta, kojih nije bilo malo, a koji su svi zajedno pomogli u financiranju dječjih kostima. Također se zahvaljuju i Općini Orebić na ustupanju prostora za treninge i svakoj drugoj pomoći.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku