E- upisi u Dječji vrtić Orebić – obavijest za roditelje

Općina Orebić u suradnji s P.U. Dječji vrtić Orebić omogućila je provedbu projekta e-Upisa djece u dječje vrtiće za cijelu ustanovu sa svim područnim objektima i u Općini Trpanj i Općini Janjina putem projekta e-Upisi, financiranog od strane EU fondova od ove godine.

Riječ je o projektu koji za cilj ima osigurati što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić iz udobnosti svog doma.  

U skladu s tim, molimo roditelje koji ove godine žele upisati djecu u vrtić prvi put da izvrše prijavu u sustav e-Građani budući da je to uvjet za pristupanje u sustav e-Upisa u vrtić za pedagošku godinu 2021./2022. Na sljedećim poveznicama saznajte kako koristiti portal e-Građani.

https://gov.hr/e-gradjani/o-sustavu-e-gradjani/1584

https://gov.hr/hr/kako-se-prijaviti-na-portal-e-gradjani/2094

Za roditelje, čija djeca već pohađaju vrtić, kao i svake godine ugovor se produžuje na isti način kao i dosad te je potrebno dostaviti potvrdu o obavljenom liječničkom sistematskom pregledu i kopiju knjižice cijepljenja.

U tijeku su edukacije i dostava opreme te ćemo naknadno u dogovoru s voditeljima projekta, a nakon donošenja Odluke o Upisima djece u Vrtić za novu 2021./2022. pedagošku godinu objaviti točan termin upisa.

Za termine i usklađenost s epidemiološkim uvjetima pratite web stranicu na kojoj ćemo objaviti daljnje obavijesti.

Uprava Dječjeg vrtića

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku