Utorak, 18 Travanj 2017 23:00

Uskršnji doručak 2017. - FOTO

Napisao 
Gužva pred stolovima, gužva na stolovima Gužva pred stolovima, gužva na stolovima Foto i galerija: I. Dajak | Orebić.com.hr

Jučer, 17. travnja, pred 'Hotelom Adriatic' u Orebiću održan je još jedan 'Uskršnji doručak' u organizaciji Turističke zajednice općine Orebić, orebićkih ugostitelja, vinara i udruga.

Uz slatke i slane specijalitete orebićkih hotelskih i ugostiteljskih kuća, vina peljeških vinara, te tradicionalne domaće specijalitete aktivstica Lige protiv raka, posjetitelji su mogli uživati i u glazbi ženske klape 'Nava', te 'Dua Sol'. Za posjetitelje je orgnanizirana i posebna linija turističkog vlakića, kojemu su se razveselili i najmlađi koji su počašćeni posebnom panoramskom vožnjom.

Ovogodišnji je 'Uskršnji doručak' okupio veliki broj žitelja općine - koji su ga prepoznali kao lijep oblik druženja i zabave, ali i brojne turiste - kojih su ove godine, zahvaljujući terminu Uskrsa i otvorenim hotelima i kampovima, posjetili manifestaciju u velikom broju. Kako je bilo, pogledajte u kratkoj galeriji fotografija uz članak.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 18 Travanj 2017 23:05

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku