Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017 13:02

'Stilske vježbe' - sutra u dvorani općine Orebić u 20h

Napisao/la 
Iz predstave Iz predstave Foto: Kazalište Planet Art

Program proslave 60 godina Pomorskog muzeja nastavlja dr  gostovanjem predstave ''Stilske vježbe'' kazališta Planet art, 23.5. u 20.00h u dvorani Općine Orebić uz besplatan ulaz.

''Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je zahvaljujući ideji domaćih autora i gumačkom virtuozitetu aktera vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije.

Ova kultna predstava izvodi se već punih 49 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.
Nastale prema originalnoj ideji i u režiji Tomislava Radića i u adaptaciji Tonka Maroevića i Tomislava Radića Stilske vježbe ponudile su kasnih šezesetih godina prošloga stoljeća neuobičajen kazališni format i postale rodonačelnikom novog kazališnog izričaja u kojemu glumac uz psihološku kreaciju lica kreira i kontekst dramske radnje što je otvorilo prostor novoj vrsti glumačkog autorstva i cijelom jednom kazališnom smjeru.''

Uloge:
On Pero Kvrgić
Ona Lela Margitić

Predstava, osim što je zabavna je i poučna, i za sve uzraste! Svakako nemojte propustiti ovo legendarno djelo, jer 49 godina izvođenja govori sve...
Ulaz je besplatan

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017 13:27

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku