Snimljeni grupni kadrovi orebićkog ‘Happy-a’

Foto: Dario Krističević | Galerija: kamere PAF-a

Oko 250 Orebićana svih generacija sudjelovalo je u javnom snimanju kadrova za videospot na pjesmu Pharella Williamsa ‘Hapy’ u Orebiću.

Snimanje su organizirali Turistička zajednica Općine Orebić i Udruga za tehničku kulturu Orebić, a uz logističku potporu Udruge mladih Orebić. Petnaestak snimateljica i snimatelja koje su činili članovi Foto sekcije UTK Orebić i njihovi prijatelji, posada UMOmobila Udruge mladih i nervozni producenti TZO Orebić i UTK Orebić, te rasplesani Orebićani, prvenstveno oni mlađe dobi – dali su sve od sebe kako bi svoje mjesto što bolje prezentirali kroz ovaj videouradak, ali se i dobro zabavili.

Snimanju su posuđenom opremom, pomoći u pripremi i na terenu doprinijeli i Općina Orebić, brojne druge orebićke institucije i udruge. Riječima producenata: 

– svatko kome smo se obratili za pomoć reagirao je brzo i izašao nam ususret. Čini se kako je sve zarazila pozitivna energija sudjelovanja u ovom projektu.

Kadrovi spota u koje se planira uključiti orebićku knjižnicu, muzej, ‘Polonezu’, klape, sportaše i brojne druge ‘glumce’ snimat će se i dalje kroz cijeli travanj, kako bi montažu i finalizaciju spota u Udruzi za tehničku kulturu Orebić priveli kraju najkasnije do 15. svibnja ove godine, kada će ga TZO Orebić i UTK Orebić javno objaviti na Internetu.

 

 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku