Donosimo raznoliko-zeleni-ukusno-ledeni program:
- Uvod u filozofiju Slow Food-a te vizija incijative Slow Food Pelješac, incijatorica pokreta Slow Food Pelješac, Dubravka Šerković
- Prezentacija ''Bioraznolikost samoniklog jestivog bilja'', predavačica i kustosica Sani Sardelić
- Predstavljanje izvornog pelješkog proizvoda - Pelješki varenik kao Slow Food prezidij - Proizvod predstavljaju vinarske obitelji Bartulović, Bogoević- Marušić (Križ), Miloš, Vukas
- Koja je razlika između industrijskog sladoleda i obrtničkog sladoleda otkrit će nam gellato specijalistica i vlasnica slastičarne Croccantino, Marija Antunović
Svi sudionici na događaju ''Slow Food Priče s Pelješca'' imat će priliku kušati Croccantino sladoled u kombinaciji s Pelješkim varenikom. Zvuči nezaboravno za ne? Pridružite nam se!