Subota, 17 Prosinac 2016 14:33

Počinje nova 'Peliška božićna bajka'

Napisala 
Detalj plakata - najave događanja Detalj plakata - najave događanja Galerija fotografija: Boris Poluta | orebić.com.hr - arhiva

Udruga Mladih Orebić i Matica hrvatska Orebić, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić pozivaju vas na Pelišku Božićnu Bajku na trgu Mimbelli u razdoblju od 21.12. - 24.12. 2016.

Donosimo vam program koji su osmislili Djed Božićnjak, Snješko i Sob koji su naši božićni gosti i kojima dugujemo zahvalu za unošenje božićnog duha u naše malo mjesto! Njihovo pismo prenosimo u cijelosti:

Djed Božićnjak, Snješko i Sob pozivaju vas na Pelišku Božićnu Bajku!

Obavještavamo vas da ćemo uploviti u Orebićku luku u popodnevnim satima u srijedu, 21.12. gdje vam pripremamo Božićnu aukciju slika, s početkom u 17h u čitaonici ''Napredak''. Mislili smo i na one koji nisu ništa još poklonili za Božić, možda je umjetnička slika vaš budući poklon iznenađenja. Nakon toga svi zajedno odlazimo u dvoranu Općine Orebić, točno u 20h očekuje nas najnoviji božićni filmski hit, božićna komedija ''Sve najbolje''. Hvala ekipi ''Kino Mediteran'' iz Splita. Bit će i kokica, a to ne smijete propustiti! Nakon toga svi zajednom plešemo i družimo se na trgu Mimbelli. Kućice sa raznovrsnom Božićnom ponudom biti će tamo već od 16h, svaki dan.

Sljedeći dan, 22.12. (četvrtak) s početkom u 18:00h pratit ćemo nastup Hrvatske Glazbe Potomje i Peljeških klapa; Nava, Geta, Dingač, na trgu Mimbelli, a od 21:00h za nas nastupa bend Valetudo iz Dubrovnika. Plešemo dok se ne otopimo! Treći, ali ne i posljednji dan, posvetili smo Orebićkim mališanima.

U petak 23.12. s početkom u 18:00h pratimo nastup ''male'' Poloneze, mažoretkinja, zbora, klapa. Što su nam to Orebićka djeca pripremila - ostaje nam kao božićno iznenađenje! A onda? Ples i druženje sa splitskim bendom The Mad Catz. U slučaju loših vremenskih uvjeta, nastup spomenutih bendova Valetudo i The Mad Catz biti će prebačen u Caffe bar ''Meteor''.

Na Badnji dan, u jutarnjim satima, s početkom u 10:00h, očekuje nas tradicionalni Bakalar na trgu Mimbelli u organizaciji udruge Liga protiv Raka te nastup benda ''Duo Sol''. Pridružite nam se na trgu Mimbelli, jer naša plovidba mora ići dalje. Ponesite dobre želje, misli i pahulje! Sretan Božić!

Djed Božićnjak, Snješko i Sob

Program Peliške božićne bajke

Nema događanja

Poslijednja izmjena dana Subota, 17 Prosinac 2016 22:26

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku