Počinje nova ‘Peliška božićna bajka’

Galerija fotografija: Boris Poluta | orebić.com.hr - arhiva

Udruga Mladih Orebić i Matica hrvatska Orebić, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Orebić i Općine Orebić pozivaju vas na Pelišku Božićnu Bajku na trgu Mimbelli u razdoblju od 21.12. – 24.12. 2016.

Donosimo vam program koji su osmislili Djed Božićnjak, Snješko i Sob koji su naši božićni gosti i kojima dugujemo zahvalu za unošenje božićnog duha u naše malo mjesto! Njihovo pismo prenosimo u cijelosti:

Djed Božićnjak, Snješko i Sob pozivaju vas na Pelišku Božićnu Bajku!

Obavještavamo vas da ćemo uploviti u Orebićku luku u popodnevnim satima u srijedu, 21.12. gdje vam pripremamo Božićnu aukciju slika, s početkom u 17h u čitaonici ”Napredak”. Mislili smo i na one koji nisu ništa još poklonili za Božić, možda je umjetnička slika vaš budući poklon iznenađenja. Nakon toga svi zajedno odlazimo u dvoranu Općine Orebić, točno u 20h očekuje nas najnoviji božićni filmski hit, božićna komedija ”Sve najbolje”. Hvala ekipi ”Kino Mediteran” iz Splita. Bit će i kokica, a to ne smijete propustiti! Nakon toga svi zajednom plešemo i družimo se na trgu Mimbelli. Kućice sa raznovrsnom Božićnom ponudom biti će tamo već od 16h, svaki dan.

Sljedeći dan, 22.12. (četvrtak) s početkom u 18:00h pratit ćemo nastup Hrvatske Glazbe Potomje i Peljeških klapa; Nava, Geta, Dingač, na trgu Mimbelli, a od 21:00h za nas nastupa bend Valetudo iz Dubrovnika. Plešemo dok se ne otopimo! Treći, ali ne i posljednji dan, posvetili smo Orebićkim mališanima.

U petak 23.12. s početkom u 18:00h pratimo nastup ”male” Poloneze, mažoretkinja, zbora, klapa. Što su nam to Orebićka djeca pripremila – ostaje nam kao božićno iznenađenje! A onda? Ples i druženje sa splitskim bendom The Mad Catz. U slučaju loših vremenskih uvjeta, nastup spomenutih bendova Valetudo i The Mad Catz biti će prebačen u Caffe bar ”Meteor”.

Na Badnji dan, u jutarnjim satima, s početkom u 10:00h, očekuje nas tradicionalni Bakalar na trgu Mimbelli u organizaciji udruge Liga protiv Raka te nastup benda ”Duo Sol”. Pridružite nam se na trgu Mimbelli, jer naša plovidba mora ići dalje. Ponesite dobre želje, misli i pahulje! Sretan Božić!

Djed Božićnjak, Snješko i Sob

Program Peliške božićne bajke

{module [192]}

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku