Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 10:00

Održan Božićni koncert u crkvi Pomoćnice kršćana - FOTO

Napisala 
Nastup Đurđice Farčić dio publike ganuo je do suza Nastup Đurđice Farčić dio publike ganuo je do suza Foto: Silvija Tomašević | orebic.com.hr

Jučer je pred mnogobrojnom publikom u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana održan tradicionalni Božićni koncert u organizaciji orebićkih klapa. Na koncertu su uz našu mušku klapu 'Geta' i žensku klapu 'Nava' nastupali i njihovi gosti sa Korčule i Pelješca.

Tako smo imali prilike poslušati i uživati u nastupima klape 'Dingač', klape 'Tiramol' iz Korčule, klape 'Lumbarda', Dječjeg zbora Orebić i gospođe Đurđice Farčić koja je svojim nastupom oduševila brojnu publiku.
Koncert je protekao u ugodnoj atmosferi a druženje izvođača i publike nastavljeno je i nakon završetka koncerta na domjenku u Pomorskom muzeju Orebić.
Ispred crkve organizirana je i prodaja božičnih ukrasa izrađenih na radionici udruge roditelja djece s posebnim potrebama 'Moje sunce - Korčula - Pelješac'. Sav prihod od prodaje bit će korišten za poboljšanje uvjeta života i školovanja djece s posebnim potrebama na Pelješcu.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Prosinac 2013 19:40

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku