Naš Božić – početak Adventa uz brojne aktivnosti u Orebiću!

Advent u Orebiću 2023. - Liga protiv raka

Već od srijede, 28. studenoga, u organizaciji orebićkog ogranka Lige protiv raka, u čitaonici ‘Napredak’ u prizemlju zgrade Pomorskog muzeja u Orebiću počinju adventska događanja uz niz zanimljivih i zabavnih sadržaja za djecu ali i odrasle.

U prostoru čitaonice, koji je za ovu priliku postao prava božićna šuma bajki, svakodnevno od 17 do 20 sati očekuju vas brojne zabavne aktivnosti i kreativne radionice, uz prigodnu ponudu jela i osvježenja za sve generacije koje pripremaju aktivistice Lige i sponzori. Gastronomska ponuda prilagođena je svim uzrastima pa će gostima biti ponuđene kokice, kakao, čaj, ušećereni mindeli, ušećerene jabuke, sladoled,  fritule i vino… Sav prihod od prodaje ide za Ligu protiv raka Korčula – Pelješac – Lastovo – Mljet.

Već u utorak, 28. studenog program počinje prigodnom prodajom adventskih vijenaca i božićnih dekoracija, zvijezda i pšenice uz ponudu artikala pekare Antonija. Za najmlađe je svakodnevno predviđena animacija uz Disneyeve junake iz bajki.

srijedu, 29. studenog nastupit će klapa Marinero, a uz ponudu pekare Antonija pridružit će se sa svojim proizvodima i Vinarija Antičević.

Radionice za najmlađe počinju u četvrtak, 30. studenog sa ‘Čarobnom kuhinjom’ Sandre Suhor. Za posjetitelje će pjevati klapa Geta, a uz nezaobilaznu pekaru Antonija moći ćete kušati paletu proizvoda Vinarije Tomašević.

petak, 1. prosinca, najmlađe će, uz junake iz bajki, animirati stolar Maro Roso s Drvenom pričom. Posjetitelji će moći zapjevati i zaplesati uz pratnju na klavijaturama naše prof. Marine Stanković Šabić, a redovnu gastro ponudu Lige i Pekare Antonija obogatit će u petak i Croccantino.

Program  koji su spremili iz Lige završava u subotu, 2. prosinca, uz klavijature, junake iz bajki, igrokaz za djecu mladih članova Amaterske kazališne družine ‘Kušin’ – ‘Kušin kids‘, a šuška će da će ove godine Djed Božićnjak prvi put preduhitriti svetog Nikolu i najmlađe uvesti u božićni ugođaj uz druženje i prigodne poklone.

Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a pobliži raspored pojedinih radionica objavit ćemo naknadno! Kako je prostor čitaonice postao prava Božićna bajka vidjet ćete uživo, a par detalja atmosfere donosimo u galeriji fotografija Turističke zajednice Općine Orebić:

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku