Loviško lito

Institut za etbologiju i folkloristiku - foto: Stjepan Tafra

Ovog vikenda program Loviškog lita nudi zanimljiva događanja – dođite, sudjelujte i zabavite se u Loviškoj Vali.

Sutra, u petak 31.07. 2015.  na vrtnoj terasi restorana “Loviška Vala” s početkom u 21.00 sat  nastupa  KUD “Moreška”, sa svojim plesom od boja, nakon toga posjetitelji se mogu opustiti uz glazbeni nastup VIS “Štrop”.

U subotu 01.08. 2015. program počinje od 9:00 sati,  uz tradicionalne  “Sardele na gradele”  te brojne sportske aktivnosti, poput potezanja konopa, lova na  pršut, a sve to popraćeno glazbom Marka Šale i riječima voditelja programa prof. Katića.

U poslijepodnevnom dijelu programa  “Lovištani kuhaju”, domaćice i restorani sudjeluju na takmičenju za najbolji “pijat od Lovišta”, nagrada za najbolje jelo bit će umjetničko djelo našeg maldog kipara Mladena Hazdovca iz Orebića.

“Liga protiv raka” će također sudjelovati u programu, molimo posjetitelje da podrže njihovo djelovanje kupnjom poslastica i rukotvorina na štandu Lige protiv Raka.

Program će pratiti band ITD od poslijepodnevnih sati, a u kasnijim večernjim satima nastupaju glazbenici Donna, te Igor Cukrov uz pratnju benda Bova.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku