Ligin advent: sutra predstava i Djed Božićnjak! Radionica za male stolare ipak se neće održati FOTO

Radionica 'Čarobna kuhinja'

Orebić, 1. prosinca 2023. – iznimno posjećenom radionicom za najmlađe ‘Čarobna kuhinja’ jučer je nastavljen adventski program ‘Naš Božić’ u organizaciji Lige protiv raka KPLM koji se svakodnevno od 17-20h odvija u čitaonici ‘Napredak’ u prizemlju zgrade Pomorskog muzeja u Orebiću.

Uz uobičajenu ponudu, posjetitelji su jučer uživali i u nastupu klape ‘Geta’, te degustaciji proizvoda vinarije Tomašević.

Nažalost, upravo smo informirani da predviđena radionica s drvom neće biti održana. Umjesto radionice, za igru i animaciju zaduženi su mladi kostimirani animatori i animatorice.  Glazbeni dio programa danas odvijat će se uz glazbenu pratnju prof. Marine Stanković Šabić, a uz tradicionalnu ponudu slastica u organizaciji Lige, posjetitelji će u petak uživati i u proizvodima slastičarnice Croccantino.

Program završava u subotu, 2. prosinca. Za zadnji dan manifestacije posjetitelji će moći uživati u igrokazu za djecu mladih članova Amaterske kazališne družine ‘Kušin’ – ‘Kušin kids‘ . Igrokaz pod naslovom “Budni čekamo Gospodina” na rasporeduj  u 17:30h . Za djecu Orebića ove godine Božić stiže nešto ranije, jer će im se u subotu pridružiti  i Djed Božićnjak. Očekujemo ga pred muzejom u 18h s prigodnim darovima za orebićke mališane.

Fotografije Borisa Polute s jučerašnjeg druženja pogledajte u galeriji fotografija:

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku