Izvrsni dojmovi s Uskršnjeg doručka – GALERIJA

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Usprkos neumornoj kiši, Uskršnji je doručak u organizaciji TZO Orebić i brojnih gastro i eno sponzora u potpunosti uspio.

Dobro raspoloženje i brojne izvođače iskoristili su i volonteri Udruge za tehničku kulturu Orebić, koji su i ovom prigodom snimili nekoliko kadrova za videospot ‘Orebić is happy’ – čiju premijeru očekujemo uskoro.
U objektivu su se našle orebićke mažoretkinje te članice KUD Poloneza.

Kiša koja je jutros neumorno sipila premjestila je druženje ugostitelja, vinara, domaćina i turista s planiranog Trga Mimbelli u prostor Čitaonice Napredak u zgradi Pomorskog muzeja u Orebiću. Međutim odaziv gostiju bio je iznenađujuće dobar. Tako su naši turisti, pretežno smješteni u Hotelu Orsan orebićkog HTP-a, te Grand hotelu Orebić, uživali u delicijama pripremljenim od strane brojnih hotela, restorana, Lige protiv raka, te vinima nekolicine peljeških vinara.

Druženje gostiju, građana Orebića, te djelatnika i predstavnika ugostitelja koji su pomogli organizaciji događaja potrajalo je gotovo tri sata, a uz dobru atmosferu vrijedi napomenuti i da ni pred sam kraj događanja nije nedostajalo hrane i pića koje su domaćini i sponzori pripremili u izobilju.

Za još bolji ugođaj pobrinule su se i sve tri klape koje djeluju na području općine Orebić – Geta, Dingač i ženska klapa Nava, te orebićke mažoretkinje. U nastupu i druženju podjednako su uživali i gosti i izvođači i neumorni domaćini. Sve što možemo poželjeti je da ovakvo događanje postane tradicija, a da slijedeći puta i sunce surađuje, te omogući odvijanje Uskršnjeg doručka na otvorenom.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku