Srijeda, 24 Prosinac 2014 09:58

Humanitarni božićni koncert klapa, zborova i solista u 'Pomoćnici' - fotogalerija

Napisao 
Završna glazbena izvedba svih izvođača Završna glazbena izvedba svih izvođača Foto: B. Poluta | Galerija: B. Polita i I. Dajak

U nedjelju, 21. prosinca u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću održan je tradicionalni božićni koncert u organizaciji klape 'Nava', klape 'Geta', Župnog ureda i Općine Orebić.

Na koncertu su uz organizatore - žensku klapu 'Nava' i klapu 'Geta', nastupili i domaći solisti, zborovi, a po prvi put na koncerte 'Božiću u čast' i dječja klapa 'Klapica'.

Ulaz je bio besplatan, a posjetitelji su bili pozvani na dobrovoljne priloge za udrugu 'Moje sunce' Korčula - klub roditelja i djece po posebnim potrebama Orebić - Pelješac. Kako doznajemo iz Kluba, prikupjleno je 5.200 kn, a utrošit će se na projekt asistenata u nastavi za djecu s posebnim potrebama. Ukoliko niste bili na koncertu, atmosferu upijte iz foto galerije peljeških fotoamatera - i ne zaboravite dobrovoljnim prilogom pomoći ovu vrijednu svrhu i udrugu. Priloge možete uplatiti na račun udruge 'Moje sunce', Korčula, IBAN HR5223300031553305551  s naznakom - klub djece i roditelja po posebnim potrebama Orebić - Pelješac.

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Prosinac 2014 23:46

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku