Fotoreportaža – Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma 2014.

Foto i galerija: UTK Orebić | PAF

Jučer i danas na Pelješcu su održani još jedni Dani otvorenih vrata peljeških vinskih podruma. U karavani je bila i foto ekipa Udruge za tehničku kulturu Orebić i pripremila vam foto izvješće.

Nakon jučerašnjeg starta u Trpnju, uz projekciju filma ‘Dossier Zinfandel’, kušanje mladih vina, te natjecanje u spremanju brodeta, danas je vesela vinarska karavana krenula iz Stona. Iako je kiša uskratila brojne goste za dio zabavnog programa – vina peljških vinara pobrinula su se da svi budu zadovoljni i u dobrom raspoloženju. 

Nakon prezentacije vinara stonske općine u Kneževu dvoru, pelješčani, ali i brojni gosti iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja obišli su vinarije na području Ponikava, Putnikovića i Dubrave. Druga je postaja bila Janjina, gdje se uz ponudu vina vinara Janjine i Trstenika također moglo okrijepiti vinskim gulašom i brodetom. 

Fešta je kulminirala u podrumima potomskih vinara, gdje je uz nastupe žive glazbe u nekoliko vinarija zabava potrajala do dugo u noć.

Dio karavane bila je i foto družina iz orebićke Udruge za tehničku kulturu, kroz čije objektive, bistre brojnim kušanjima usprkos, možete upiti dio ove lijepe manifestacije.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku