TZO Orebić organizira edukativnu radionicu za privatne iznajmljivače

Foto: Croatia holidays - katalog

Turistička zajednica Općine Orebić poziva zainteresirane iznajmljivače privatnog smjetštaja da dana 03.03. (ponedjeljak) 2014. godine, dođu u dvoranu općine Orebić u Orebiću, u 14,00 sati.

 

Prošle godine je održan prvi ciklus edukacija za privatne iznajmljivače u Splitsko-dalmatinskoj županiji, koji je ocijenjen kao vrlo koristan i dobar od strane polaznika, te zbog toga ove godine TZO Orebić organizira edukaciju za privatne iznajmljivače sa područja općine Orebić. Fokus radionica je na komunikaciji s gostom, prodajnim vještinama i uređenju apartmana.

Kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji, možete se prijaviti na slijedećem linku: http://goo.gl/iErSPH. Prvih 30 iznajmljivača koji se prijave, imaju zajamčeno mjesto na edukaciji.

Edukacija se organizira u suradnji s Privatnom srednjom školom Wallner. Program edukacija sa temama, rasporedom predavanja, predavačima, satnicom i detaljima programa možete pronaći u privitku ispod članka.

Ukoliko imate problema s online prijavom, možete se prijaviti i telefonskim pozivom u ured TZ općine Orebić, na broj 713 718 i osigurati svoje mjesto. Ukoliko bude veća zainteresiranost, radionica će biti ponovljena u drugom terminu.

Na dan odvijanja edukacije, ujutro će vas još jednom kontaktirati telefonski za potvrdu dolaska, te će prema redoslijedu prijave, prvih 30 koji potvrde dolazak osigurati svoje mjesto na edukaciji.

Raspored radionice i predavači

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku