Radni sastanak turističkih radnika o pripremi sezone 2014.

Foto: Ivica Dajak

Jutros je u dvorani Općine Orebić održan radni sastanak turističkih radnika s čelnicima Turističke zajednice Općine Orebić na temu pripreme Programa rada i financijskog plana za 2014.

Uz predsjednika Turističke zajednice Općine Orebić, načelnika Općine Tomislava Ančića, te direktoricu Turističkog ureda TZO Orebić Jelenu Radovanović, sastanku je nazočilo desetak predstavnika hotela, kampova i putničkih agencija s područja Općine.

Razgovaralo se o mogućem nastupu na turističkim sajmovima, koje bi poduzetnici posjetili uz potporu TZO, tiskanim promotivnim materijalima, organizaciji manifestacija i događanja u 2014., te komunalnom uređenju naselja – a vezano uz turističku djelatnost.

Ovaj hvalevrijedan sastanak inicirao je Gosp. Ante Mrgudić iz HTTP Orebić, a bio je prilika da se i oni turistički radnici koji osobno nisu dio formalnih struktura TZ-a (skupštine i vijeća) uključe u rad tijela Općine i TZO vezano za teme koje ih najviše zanimaju, te izlože svoje potrebe ali i daju objektivnu povratnu informaciju s terena o navedenim temama.

Predstavnici gospodarskih subjekata pokazali su živo zanimanje za izložene teme, pa su i trasirane određene smjernice i planirane konkretne aktivnosti u vezi s nastupom na sajmovima, tiskom eventualne nove brošure za goste Orebića, te kvalitetnijom organizacijom manifestacija – posebice u pred i posezoni.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku