Srijeda, 21 Siječanj 2015 22:35

Prezentacija aktualnih programa korištenja sredstava iz EU fondova za OPG-ove održana u Vignju

Napisao 
S radionice S radionice Video snimka radionice - Ivica Dajak

U nedjelju, 18. siječnja u Kuventu u prostorijama Hrvatskog doma Viganj, Lokalna akcijska grupa LAG 5 održala je prezentaciju mogućnosti korištenja sredstava za poljoprivredu iz mjere 4  programa financiranja Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj - prvenstveno namijenjene financiranju poljoprivredne proizvodnje.

Kako se raspisivanje natječaja za korištenje ovih sredstava očekuje tijekom slijedećih mjesec dana, LAG 5 je upoznao nazočne s osnovnim informacijama: tko ih može koristiti, za što se mogu koristiti, te koji su uvjeti i način prijave na natječaje. Voditeljica stručne službe LAG-a 5 Marija Roglić naglasila je kako će prijave na ove natječaje biti znatno jednostavnije, a uvijeti i kriteriji nešto manje zahtjevni nego što su bili kod većine do sada provedenih natječaja.

Naglasila je kako će Lokalna akcijska grupa LAG 5, poljoprivrednicima s našeg područja - članovima LAG-a pružiti stručnu i tehničku pomoć kod prijave na natječaj, te ih korak po korak voditi kroz postupak.

 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku