Počela radionica o e-marketingu u Orebiću

foto: Ivica Dajak

Desetak Pelješčana danas i sutra učiti će o internet marketingu na besplatnoj radionici agencije DUNEA.

Kao što smo već najavljivali, danas u 16 sati u Osnovnoj školi Orebić započela je radionica e-marketing i e-prodaja. Radionicu organizira regionalna razvojna agencija Dubrovačko – neretvanske županije ‘DUNEA’ u sklopu projekta Pitagora – programa prekogranične suradnje IPA Europske unije. 

Radionica je namijenjena mikro i malim poduzetnicima, ugostiteljima i turističkim radnicima, a cilj joj je podučiti ih kako kvalitetnije iskoristiti Internet kao marketinški i prodajni kanal s naglaskom na kvalitetnijem iskorištavanju web pretraživača i društvenih mreža.

Okupljenih desetak sudionika i jedinog ‘predstavnika sedme sile’  – moju malenkost kao izvjestitelja za portal orebic.com.hr pozdravila je Marija Radovanović, stručna suradnica iz DUNEA-e, nakon čega su na posao krenuli stručni predavači iz dubrovačke tvrtke Doria d.o.o. i Sveučilišta u Dubrovniku. 

Slične radionice DUNEA je već održala u Pločama, Metkoviću i Veloj Luci,  a ako Vam je jako žao što ste ovu orebićku gotovo propustili, možete se pokušati pridružiti sutra (11.04 – tema će biti društvene mreže) ili se prijaviti na radionicu u Dubrovniku koja će se održati 15. i 16. travnja.

Obično ne komentiram vijesti, ali kako dobar dio svakog svoga radnog dana posvećujem upravo ovoj temi – dodat ću kako je ova tematika neizbježna svakom poduzetniku – čak i onima koji svoje proizvode i usluge nude isključivo lokalno. Stoga pozdravljam ovakvu radionicu (tim više što je besplatna i dostupna u Orebiću), i moram kazati kako mi je malo žao što interes za njom nije bio i veći. U svakom slučaju – hvala DUNEA-i, a osim na radionici o ovoj temi puno možete naučiti i samostalno, uz internet kao prvi i najkvalitetniji izvor informacija ovoj temi.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku