Pelješac holidays traži djelatnika/icu za rad u mjenjačnici

Pelješac holidays traži djelatnika/icu za rad u mjenjačnici na rivi u Orebiću – rad preko student servisa u srpnju i kolovozu.

Ukoliko ste punoljetan student ili studentica sa šireg područja Orebića, i spremni ste sezonski raditi tijekom srpnja i kolovoza u mjenjačnici/agenciji u Orebiću, javite nam se. Očekujte honorar u skladu s uobičajenim normama student servisa, ugodan i klimatiziran radni prostor, ugodnu radnu okolinu, rad 6-8 sati dnevno uz jedan slobodan dan tjedno.

Očekujemo odgovornu, pristojnu i komunikativnu osobu koja pristojno vlada engleskim jezikom, a neće se uplašiti ni elementarne komunikacije s turistima na drugim europskim jezicima. Treba poznavati osnove rada na računalu. Biti spremna raditi s novcem i vrijednostima, te se dostojanstveno nositi sa stresom koji je nezaobilazan dio intenzivnog rada s ljudima. 

Ukoliko Vam se čini da bismo bili kompatibilni, kratak životopis (Tko ste, kada ste rođeni, što studirate, jezici, poznavanje rada na računalu, nešto šesto što Vam se čini važnim i što bi Vas izdvojilo od ostalih kandidata) molim pošaljite na info@croatia-holidays.hr najkasnije do 01. svibnja 2013. godine. Na isti mail možete postaviti i sva ostala pitanja – ukoliko trebate više informacija o ovom radnom mjestu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku