Obraćanje Nika Antičevića – HDZ-ovog kandidata za zamjenika načelnika

 

Zahvaljujem svim biračima koji su u duhu demokratskog procesa izašli na birališta. Posebno zahvaljujem onima koji su glasom za gosp. Jurjevića i Hrvatsku demokratsku zajednicu pokazali da su prepoznali stabilnost, sigurnost i kontinuitet uspješnog djelovanja Općine Orebić u ovim teškim vremenima. Svojim su glasom pokazali što žele.

Čestitam županu Dobroslaviću, županijskoj listi HDZ-a predvođenoj gosp. Bačićem, te načelniku Jurjeviću na ostvarenim rezultatima u prvom krugu izbora. Čestitam i ostalim sudionicima izbora, čiji su programi i ponuđena rješenja također prepoznati od dijela birača.

Nadam se da ćemo sutra uspješno surađivati – na dobrobit onih koji su nas izabrali. Hvala svima koji su politički korektno prezentirali svoje planove i vizije budućnosti. 

Naša kampanja nije usmjerena protiv drugih i drugačijih rješenja. Naša djela i do sada ostvareni projekti dokaz su dosadašnjeg uspješnog rada, a planiramo energično, ali racionalno koristiti resurse naše Općine u svrhu njezinog razvoja i boljeg života njenih stanovnika.

Znanje koje sam stekao i energiju koju imam želim uložiti da na čvrstim temeljima ove stabilne jedinice lokalne samouprave pomognem graditi bolju budućnost za svoju generaciju i generacije koje slijede.

Kao zamjenik načelnika Općine Orebić bit ću glasan i marljiv predstavnik svoje generacije. Podržati poduzetničke, društvene i kulturne projekte i događanja, koji će učiniti naš kraj ugodnijim mjestom za život tijekom cijele godine – kako za njegove žitelje, tako i za turiste. 

Modernizirati informatičku infrastrukturu čime ćemo podići funkcionalnost lokalne samouprave na višu razinu, a učiniti naš rad transparentnijim i našu komunikaciju s građanima neposrednijom i jednostavnijom. 

U suradnji sa Županijom, posebice razvojnom agencijom DUNEA pomoći iskoristiti trenutak ulaska naše zemlje u EU, te stvoriti preduvjete da naša Općina, ljudi koji je čine i poduzetnici koji u njoj djeluju maksimalno iskoriste sredstva iz EU fondova za koja će se moći natjecati.

Mogu samo obećati da ću dati svoj maksimum. Ne tvrdim da sam bolji ili sposobniji od drugih – ali znam da sam u najboljoj ekipi. Ekipi s referencama.

Zato izađite na birališta drugog lipnja – i glasujte ZA. ZA sigurnost, stabilnost i kontinuitet. ZA bolju budućnost na čvrstim temeljima. ZA prepoznate ljude, rezultate i program. Jer nije svaka radikalna promjena – promjena nabolje.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku