Petak, 04 Kolovoz 2017 22:28

Sretan vam Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Napisao 
 Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi. Zastavu je nakon oslobođenja Knina postavio Ivan Korade, a sutradan i prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman. Hrvatski barjak na kninskoj tvrđavi. Zastavu je nakon oslobođenja Knina postavio Ivan Korade, a sutradan i prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman. Foto: Wikimedia commons

Svim posjetiteljima portala, HrvatIcama i Hrvatima, građanima i prijateljima Republike Hrvatske čestitamo Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Dostojno i ponosno obilježimo obljetnicu ove, vjerojatno najznačajnije vojne pobjede u povijesti moderne hrvatske države. Sjetimo se sa zahvalnošću onih koji su izvojevali ovu i druge bitke Domovinskog rata - te osigurali slobodu i suverenitet domovine.

Umjesto politikantskih polemika oko prošlosti i sadašnjosti - sjetimo se ponosa i zajedništva s kojima se krenulo u Oluju  - s kakvima bi mogli mirnodopskim Olujama graditi bolju budućnost i ostaviti budućim naraštajima još bolju Hrvatsku - mjesto za kvalitetniji život!

 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Kolovoz 2017 23:45

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku