Taekwondo klub ‘Forteca’ ostvario odlične rezultate na zadnja tri natjecanja

Foto: Ivica Dajak

Taekwondo klub ‘Forteca’ nam sa zadnja tri turnira na kojima su sudjelovali donosi odlične rezultate.

Tako su članovi ‘Fortece’ na 6. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u formama održanom u Zaprešiću osvojili ukupno 10 medalja – četiri srebrene i 6 brončanih. Na natjecanju se okupilo 264 natjecatelja iz 35 klubova i 7 država. Viceprvaci države ujedno i osvajači srebrenih medalja u svojim kategorijama su orebićani Luka Bogoje i Laura Barić, ostali srebreni bili su Mark Adrian Gavranić i Irena Šegedin dok je Nikša Pavić osvoji broncu. U kreativnim formama Irena Šegedin i Toni Šegedin osvojili su brončanu medalju, u paru su Mark Adrian Gavranić i Ana Vuković te Irena Šegedin i Toni Šegedin također odnijeli broncu.
Na turniru ‘Zenica Open 2018’ održanom 28.10.2018. naši natjecatelji odnijeli su ukupno 7 medalja i to dva zlata, tri srebra i dvije bronce. Na turniru je sudjelovalo 220 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U borbama zlatan je bio Hrvoj Pažin, srebreni Toni Šegedin i Emili Gavranić dok je Ena Prižmić osvojila broncu. U formama zlatni je opet bio Hrvoje Pažanin, Ena Prižmić odnijela je srebro, a Emili Gavranić broncu.
U Mostaru na ’10. Mostar Openu’ održanom 3.11.2018. koji je okupio čak 450 natjecatelja iz 7 država naši taekwondoaši ostvarili su izvrstan nastup, te prvo mjesto u poretku klubova. Orebićanin Dario Regoja proglašen je za najboljeg natjecatelja u Mlađim kadetima B, a Luka Bogoje se vratio kući sa 3 zlatne medalje.
U kategoriji borbe zlato su osvojili Dario Regoja, Luka Bogoje, Mateo Turić, Adina Šehić, te Mile Šestanović, Hrvoje Pažin, Baldo Murtić, Vid Peručić, Jakov Prižmić, Frano Curać, Ivan Mušić i Nina Prižmić. Srebro su osvojili: Ivano Antičević, Lucija Dajak, Merima Šehić, Toni Prižmić, David Jurjević i Marijan Vlašić te Mariel Čagalj, Antonia Šegedin,a broncu: Stjepan Marušić, Emili Gavranić i Ante Jurjević. U diciplini Kick zlato su osvojili: Luka Bogoje, David i Ante Jurjević, srebro: Mateo Turić, Frano Curać i Marijan Vlašić a broncu: Lucija Dajak, Adina Šehić, Dario Regoja, Stjepan Marušić, Toni Prižmić, Antonia Šegedin, Emili Gavranić i Mariel Čagalj. U disciplini Forme zlato su osvojili: Luka Bogoje i Hrvoj Pažin, srebro: Mariel Čagalj, Karlo Šegedin i Vid Peručić, bronca: Adina Šehić, Ante i David Jurjević, Ena Prižmić i Baldo Murtić.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku