Prošle nedjelje na Trstenici odigrane čak četiri nogometne utakmice

B. Poluta, A. M. Tomašević, S. Tomašević

Prošle nedjelje bilo je uzbudljivo na Trstenici. Gledatelji su mogli uživati u čak 4 utakmice. Tri mlađih uzrasnih kategorija, te prvenstvenu utakmicu u kojoj je Orebić svladao Župu dubrovačku rezultatom 2:0

Prve tri su igrali početnici (U10): u prvoj Orebić i Grk igrali su neriješeno te je utakmica završila rezultatom 1:1. U drugoj je Neretvanac pobijedio Neretvu golom razlike (1:0), a u trećoj je Metković izgubio od Jadrana iz Ploča rezultatom 1:15.

U 16:00 sati odigrana je i utakmica 4. kola 1.ŽNL u kojoj je Orebić pobjedio Župu dubrovačku sa 2:0 golovima Matea Vodopića u 26. i Anta Kordića u 55. minuti.
I ovaj tjedan će biti uzbudljiv jer već sutra, u srijedu, u 15:00 sati, možemo na Trstenici pratiti utakmicu juniora Orebića i Jadrana Ploče. Također sutra orebićki početnici gostuju u Pločama gdje igraju sa Neretvom. Utakmica počinje u 10:00 sati.

U subotu 11.10.2014. u 11:00 sati na Trstenici možemo gledati utakmicu juniora. Orebiću u goste dolazi Zmaj iz Blata.  U nedjelju početnici gostuju u Potomju gdje igraju protiv Neretvanca. Početak susreta u 10:00 sati.
U 5. kolu 1.ŽNL Orebić gostuje u Kominu. Utakmica protiv Gusara počinje u 16:00 sati.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku