Orebićke mažoretkinje skupljaju sredstva za nastup na sarajevskom ‘Interdance-u’

Foto: Boris Poluta

Orebićke mažoretkinje, čiji su mlađi juniori i ovogodišnji laureati općinske godišnje nagrade za iznimna postignuća, prikupljaju sredstva za što bolji i brojniji nastup na međunarodnom ‘International Dance Fest koji će se održati od 21. do 23. ovog mjeseca u Sarajevu.

Od brojnih dosadašnjih uspjeha orebićkih mažoretkinja, koje djeluju u sklopu “Udruge korčulanskih mažoretkinja” pod vodstvom koreografkinje Lyudmile Yung, posebno možemo izdvojiti prvo mjesto na prošlogodišnjem Državnom prvenstvu u Cavtatu kada su osvojile pravo i čast predstavljati našu državu na Europskom prvenstvu  Velikoj Britaniji. Nažalost, zbog velikih troškova koje bi takvo putovanje iziskivalu, u Crawley nisu otputovale.

Sada pokušavaju priupiti sredstva za nastup na ovogodišnjem “InterDanceFest-u”, za što im, uz do sada osigurana sredstva, nedostaje još 1.400,00 EUR, za smještaj i kotizaciju za ukupno 40 natjecatelja. Stoga i ovom prilikom pozivaju građane, poduzetnike i institucije da im pomognu biti prave ambasadorice Orebića, te da ovaj nastup pomognu donacijama. Donacije prikupljaju isključivo na žiro račun udruge. 

Ispod članka, možete preuzeti i izvješće o radu s finacijskim podacima – kako bi i javnost bila upoznata s radom, utroškom sredstava i izvorima financiranja orebićkih mažoretkinja.

Podaci za uplate:

UDRUGA KORČULANSKIH MAŽORETKINJA- OGRANAK OREBIĆ
OIB:24414869467
IBAN: HR26 23300031100448133
Model: HR00 ili HR99, poziv na broj: 20250
U opis/svrhu plaćanja navesti: Donacija – Orebić

 

Izvješće o radu i planovi orebićkih mažoretkinja

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku