Srijeda, 27 Travanj 2016 17:19

Orebićke mažoretkinje proslavile uspjehe na natjecanjima

Napisao 
S nastupa orebićkih mažoretkinja u Cavtatu S nastupa orebićkih mažoretkinja u Cavtatu Foto: Orebićke mažoretkinje | Galerija: orebićke mažoretkinje, Boris Poluta

Orebićke su mažoretkinje su prigodnim druženjem proslavile nedavne uspjehe na natjecanjima te zahvalile svima koji ih podupiru.

Proteklog vikenda orebićke su mažoretkinje nastupile na Državnom prvenstvu održanom u Cavtatu, na kojem je sudjelovalo 800 mažoretkinja iz 20 timova - gradova i općina iz cijele Hrvatske.  Male su mažoretkinje u disciplini grupa s rekvizitima u kategoriji mlađih juniorki osvojile zlato, a velike 4. mjesto u istoj disciplini u kategoriji juniorki.

Također, na međunarodnom plesnom festivalu, šestom InterDanceFEST-u održanom prošlog tjedna u Sarajevu, nastupile su članice orebićkih mažoretkinja Anabella Yung i Stela Roso, te osvojile zlata kao duo u kategorijama Zumba i Majorette, a Anabella je zlato osvojila i u Majorette solo izvedbi.

Bravo za naše ambasadorice - drago nam je da se njihov trud isplatio.

Mažoretkinje zahvaljuju trenerici Ljudmili Yung na radu i znanju, kostimografkinji Gordani Mustapić na efektnim kostimima, Općini na financiranju i svim roditeljima koji su prepoznali i podržali dječje želje i potrebe za bavljenjem mažoretom kao spojem glazbe, pokreta i sporta.

Uz članak pogledajte nekoliko fotografija s nastupa u Cavtatu, te galeriju s proslave.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Travanj 2016 18:51

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku