MNT Orebić 2020 – ‘Tippin’ do kraja bez poraza – FOTO

Foto i galerija: I. Dajak | Orebić.com.hr

Momčad ‘Tippin’ u finalu je bila bolja od ekipe ‘Orebić trading’, te je rutinskom pobjedom 4:1 osvojila turnir.

Golove za pobjednike postigli su A. Kordić, Špaleta, Vodopić i najbolji strijelac turnira Marijo Bađek kojemu je to bio 16. gol na turniru.

Finalnom ogledu prethodile su polufinalne utakmice koje su gledateljima prezentirale više uzbuđenja. Nakon što je u prvoj utakmici ‘Tippin’ svladao ‘Team 43’, u drugom polufinalu uzbudljivu utakmicu punu preokreta odigrali su ‘Orebić trading’ i ‘CB Kocka’. Nakon vodstva ‘Kocke’, Orebićani su preokrenuli na 2:1. Nakon izjednačujućeg gola gostiju s otoka, domaćini su ponovo poveli – ovaj put s dva gola prednosti. Međutim do kraja utakmice, izvrsnim korištenjem golmana – igrača, CB Kocka je izjednačila i odvela utakmicu u penale – u kojem su slavili domaćini – ekipa ‘Orebić trading’.

Današnji su dan obilježili i mladi nogometaši. U kategoriji do 8 godina finale je pripalo Orebiću, koji je nadigrao momčad Smokvice rezultatom 5:2. Velolučki ‘Hajduk’ bio je bolji od domaćina u kategoriji do 10 godina rezultatom 3:0, a finale kategorije do 13 godina pripalo je Orebiću koji je s 1:0 nadigrao momčad Kamp Vrbovica. Pehare i medalje djeci je podijelio Ivano Čepo, orebićanin u redovima prvoligaša HNK Gorica.

Prije seniorskog finala revijalnu utakmicu su odigrali najmlađi nogometaši Orebića, djeca rođena 2013., 2014., 2015., pa čak i 2016. Na oduševljenje prepune dvorane, bodreni roditeljima, ‘plavi’ i ‘bijeli’ odigrali su miroljubivih 1:1.

 – Organizatori zahvaljuju svim donatorima za lutriju, zaposlenicima i ravnatelju OŠ ‘Orebić’, Općini Orebić, svim ekipama kao i posjetiteljima, jer bez svih nabrojenih ovaj turnir se ne bi mogao organizirati.

Detalje s finalnog ogleda pogledajte u fotogaleriji ispod članka:

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku