Dodjelom nagrada najboljima završeno prvo izdanje međunarodnog dječjeg nogometnog turnira Orebić 2024.

U petak, 5 travnja  finalnim utakmicama i dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima završeno je prvo izdanje međunarodnog dječjeg nogometnog turnira Orebić 2024.U četiri dana održavanja turnira u organizaciji Škole nogometa Orebić i NK Orebić, na nedavno preuređenom orebićkom igralištu na Trstenici više od sedamsto natjecatelja odigralo je preko sto utakmica u četiri uzrasne kategorije: 2013., 2014., 2015., te 2016. i mlađi.  Bila je to fešta, ne samo nogometnog talenta, već igre, druženja, fair playa i svega onog naljepšeg što nogometna igra i zajedničke sportske aktivnosti unose u dječje živote. Mlade nogometaše su glasno i vatreno, ali korektno s tribina Trstenice bodrili roditelji i orebićki ljubitelji nogometa.

U oštroj konkurenciji nije bilo puno iznenađenja – zlatnim medaljama su se okitile ekipe: HŠK Zrinjski – Mostar (2013. godište), NK Adriatic – Split (2014. godište), HNK Hajduk – Split (2015. godište),  te GNK Dinamo – Zagreb (2016. godište).

Najboljima su pehare i medalje uručili predstavnici organizatora i sponzora, bivši nogometaši HNK Hajduk i NK Orebić, te uvaženi gosti iz društvenog, sportskog i političkog života.

Turnir su podržale Turistička zajednica DNŽ, Turistička zajednica općine Orebić, Općina Orebić, te brojni sponzori.

Fotografije s dodjele priznanja pogledajte u galeriji uz članak – autor fotografija Boris Poluta

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku