T.O. Pelješac holidays traži dvoje radnika za rad u mjenjačnici u Orebiću!

Još uvijek smo u potrazi za pojačanjima – dvoje radnika (a mogu i studenti) za rad u našoj mjenjačnici/agenciji u orebićkoj trajektnoj luci.

Početak rada – možete početi odmah, ali ukoliko niste u mogućnosti, čekat ćemo vas i do sredine srpnja. Angažman do kraja rujna 2022.

Tražimo:  radnika/radnicu s dobrim znanjem engleskog jezika, poznavanje dodatnih jezika je bonus – ali nije obavezno.  Kako biste uspješno radili ovaj posao također trebate biti povjerljiva i komunikativna iosoba, te poznavati osnove rada na računalu. Radno vrijeme je u smjenama 9-16 i 16-23 sata (samo u špici sezone – inače do 21h).

Nudimo: Izvrsne uvjete rada u novom klimatiziranom objektu, dijelom, po dogovoru, na prodaji sladoleda u večernjim satima na istoj lokaciji. Izvrsna primanja uz zajamčen jedan slobodan dan tjedno, adekvatno plaćene prekovremene, noćne  i sate rada nedjeljom i blagdanom. Najbolji tim koji će vam pružati podršku u radu – u kojem ćete dodatno učiti, surađivati – te u zajedničkom dogovoru čak i u špici sezone moći odgovoriti na svoje obiteljske ili studentske obaveze. 

Ukoliko tražite što dulji sezonski posao ‘na ugovor o radu’, možemo se dogovoriti i za rad do kraja listopada nakon čega koristite razmjerni dio godišnjeg odmora. Ukoliko ste u potrazi za studentskim poslom ili ste punoljetan maturant(ica) – čekat ćemo vas s početkom rada i do 10. srpnja, a zbog smanjenog obujma posla u rujnu možete uzeti i po nekoliko slobodnih dana u tjednu za odlazak na ispite, a ispite spremati dijelom i u radno vrijeme! 

Sve informacije i prijave na telefon (poziv/SMS/Viber/WhatsApp): 091/5296265 (Ivica) ili mailom na info@croatia-holidays.hr . 

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku