Petak, 04 Ožujak 2022 11:49

Novo u Orebiću - Poljopromet otvorio novu poslovnicu uz prigodne popuste kroz cijeli tjedan!

Napisao/la 

Sve za poljoprovredu od danas se može pronaći i u Orebiću. Poljopromet d.o.o je danas otvorio novu poslovnicu na adresi Dubravica 11. Povodom otvorenja nove poslovnice do 12. ožujka sve kupce očekuje prigodan popust od 10 % na sve proizvode!

Trgovačko društvo IZ Metkovića utemeljeno je 1993. Temeljna djelatnost društva je trgovina, ali i proizvodnja i uzgoj vinove loze, te prerada maslina (uljara). Poljopromet d.o.o posluje sa preko 300 domaćih i inozemnih tvrtki i dobavljača. Ovo je trenutno 8. maloprodajna trgovina u Dalmaciji, dok veleprodaju rade po cijeloj Hrvatskoj.

U samoj trgovini možete pronaći sve za poljoprivredu od renomiranih i vodećih brendova u svijetu, bazirano na kvaliteti. Od asortimana izdvajamo: organska i organo-mineralna gnojiva, poljoprivredne strojeve i alate, sjemenski i sadni materijal, sredstva za zaštitu bilja, folije, sve za navodnjavanje, vinogradarstvo i maslinarstvo...

Svi poljoprivrednici i oni koji to planiraju postati su dobro došli, a na usluzi Vam stoji stručni savjetnik koji će najbolje znati odgovoriti i usmjeriti na pravilan odabir proizvoda. Proširenjem poslovnica i na Orebić, Poljopromet je cijelom stranovništvu Pelješca omogućio izravnu nabavu cijelog asortimana za rad u poljoprivredi. 

Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Ožujak 2022 17:01

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku