Zahvala biračima Ivice Dajaka, vijećnika Mosta u županijskoj skupštini i kandidata na parlamentarnim izborima

Biračima je u svoje i u ime stranke čiji je kandidat zahvalio i Ivica Dajak, vijećnik Mosta u županijskoj skupštini i kandidat na izborima za Hrvatski Sabor u X. izbornoj jedinici:

Dragi moji!

Hvala svima koji su preuzeli svoj dio odgovornosti i po svojoj savjesti – glasom pokušali uputiti Hrvatsku smjerom koji smatrate ispravnim.

Posebno hvala onima koji su zajedno sa mnom podržali ideju Hrvatske za kakvu se zalažem zajedno s kolegama iz Mosta.

Nisam razočaran što i nakon ovih izbora ipak ostajem obrtnik profesionalac, a političar amater na regionalnoj razini. Dapače, optimističan sam kad vidim da je klub Mosta narastao na 11 zastupnika. Sretan kada znam da je, u mojoj općini Orebić, lista Mosta polučila za četvrtinu bolji rezultat od prošlih parlamentarnih izbora. Motiviran, jer je vas trećinu više nego zadnji put zaokružilo upravo moje ime na toj listi, na čemu sam vam duboko zahvalan.

Hvala vam, dragi prijatelji, na svakom glasu, svakoj pomoći u kampanji, savjetu, svakoj poruci podrške i ohrabrenja. Hvala kolegama iz Mosta što su mi omogućili da se za zajedničku ideju bolje Hrvatske borim i kao kandidat na ovim izborima.

Vaši glasovi obvezuju i mene i izabrane Mostove zastupnike da, u moje i vaše ime, prije svega zadrže čvrst i beskompromisan stav u borbi protiv korupcije i da ne daju na one vrijednosti koje su važne većini hrvatskog naroda. Čvrsto vjerujem da će održati i moja obećanja – boriti se za Hrvatsku koja će napredovati vlastitim znanjem i radom, u poticajnom okruženju slobodnog tržišta i efikasnih javnih usluga. Vaši glasovi ih obvezuju i da se, kada bude trebalo, uključe i pomognu rješavati pitanja važna za život naše lokalne zajednice – i da budu moj i vaš – glas Pelješca u Saboru.

Ja ću se osobno nastaviti zalagati za interese Pelješčana i svih građana županije kao vijećnik u Županijskoj skupštini, kao i u svakoj drugoj ukazanoj prilici.

Bez obzira na konačan ishod izbora i formiranja vlade – od ideje bolje Hrvatske za našu djecu ne smijemo odustati. Posudit ću riječi kolege Boža Petrova: “Dobra ideja se ne da ugasiti. Ne daju ljudi, ali ne da ni dragi Bog!”

Ivica Dajak
vijećnik u Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije (Most)

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku