Trojica orebićkih općinskih vijećnika napuštaju HSP-AS!

Foto: orebic.com.hr - arhiva

Kazimir Opačak, kao predsjednik ogranka, te vijećnici Anto Radović i Mario Vekić kao članovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević podnijeli su ostavke na sve dužnosti i članstvo u stranci.

Dosadašnji predsjednik ogranka te stranke, dopredsjednik OV Općine Orebić, dostavio nam je presliku ostavke upućene tijelima stranke koju prenosimo u cijelosti. Inače, HSP-AS u koaliciji s partnerima druga je stranka po broju vijećnika u Općinskom vijeću Općine Orebić, te najbrojnija u vladajućoj koalciji, a iz njihovih redova je i aktualni načelnik Općine Tomislav Ančić, već godinu dana i predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Dubrovačko-neretvanske županije – o čijem članskom statusu još uvijek nismo informirani.

Pismo ostavke Kazimira Opačka prenosimo u cijelosti:

Uslijed nezadovoljstva s nizom nedavnih događaja u stranci te odlaskom predsjednice Ruže Tomašić kao osobe koja je istinski njegovala i zagovarala pravaštvo i starčevićanstvo, više ne nalazimo razloga za daljnji ostanak u stranci, te podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSP AS podružnica Orebić (Dubrovačko-neretvanska županija) kao i na sve dužnosti i članstvo u stranci.
Kao općinski vijećnik zajedno sa vijećnicima Mariom Vekićem i Antom Radovićem ubuduće ću djelovati kao nezavisni vijećnik općinskog vijeća Općine Orebić.

S dužnim poštovanjem,

Kazimir Opačak

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku