Nedjelja, 13 Studeni 2016 20:07

Snimke proteklih sjednica Općinskog vijeća: 28. sjednica od 21. lipnja

Napisao 
S 28. sjednice Općinskog vijeća općine Orebić S 28. sjednice Općinskog vijeća općine Orebić Foto: I. Dajak | orebic.com.hr

S nešto većim zakašnjenjem objavljujemo tonski zapis 28. sjednice Općinskog vijeća općine Orebić održane 21. lipnja ove godine.

Od 2013. i pokretanja portala Orebić.com.hr pratim i rad Općinskog vijeća općine Orebić. Motiv je bio veliki interes posjetitelja portala za lokalne političke teme, posebno te 2013. - nakon uzbudljivih lokalnih izbora i smjene općinske vlasti. Interes je danas nešto manji - ali ostala je želja žiteljima općine Orebić omogućiti da kvalitetno prate rad tijela koja odlučuju o bitnim stvarima u njihovu okruženju, te, na kraju krajeva, raspolažu njihovom zajedničkom imovinom i novcem koji uplaćuju kroz poreze. Želja je i dionicima upravljanja općinom omogućiti da pokažu svoje kvalitete i trud koji ulažu u rad ovog predstavničkog tijela.

Tako ste svih 30 do sada održanih sjednica mogli pratiti u izravnom tonskom prijenosu putem interneta na ovim web stranicama, a s 27. njih pročitati izvješće i poslušati tonski zapis. Nažalost, ovog ljeta zbog obaveza u turističkom poslovanju obrta, nisam bio u mogućnosti u kratkom roku pripremiti izvješće s triju održanih sjednica Općinskog vijeća. Turizam nosi kruh na stol, pa i plaća za server na kojem portal radi, stoga su prioriteti jasni. Naravno i dalje ćete na portalu Orebić.com.hr pratiti rad Općinskog vijeća i druge aktualnosti iz političkog života, a nadam se da će ovakvih 'zaostatka' biti manje.

Uz ovaj članak poslušajte tonsku snimku i pogledajte foto galeriju s 28. sjednice održane u lipnju, a u slijedeća dva naći ćete tonske snimke s 29. i 30. sjednice. Sutra pratimo 31. sjednicu uživo, a izvješće i tonski zapis biti će na portalu do kraja tjedna.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Studeni 2016 09:23

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku