Skup HSP-AS općine Orebić

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Sinoć se u Općini Orebić održao skup orebićke podružnice HSP-AS. Na skupu su predstavljeni mladi članovi nedavno osnovane Starćevićanske mladeži, te upućene poruke članstvu i simpatizerima pred predstojeće izbore za Europski parlament.

Nazočnima su se obratili predsjednik podružnice, Kazimir Opačak, načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić – inače i predsjednik županijskog vijeća HSP-AS Dubrovačko-neretvanske županije, te Perica Tolj, zamjenik načelnika Općine Orebić. Sva trojica uputili su pozdrave novim članovima stranke – madeim Starćevićancima, dok se načelnik Ančić u nešto dužem govoru osvrnuo i na važnost predstojećih izbora za Europski parlament, te pozvao nazočne da sudjeluju na izborima i daju svoj preferencijalni glas predsjednici stranke. Također je istaknuo rast važnosti HSP-AS u općinskim okvirima, gdje trenutno obnaša vlast u koaliciji sa SDP-om te nezavisnom listom ‘Zajednica sretnih ljudi’, te istaknuo da, iako HSP-AS koalira s HDZ-om na županijskoj i nacionalnoj razini, na lokalnoj za to te dvije stranke još uvijek nisu spremne.

Uz formalni dio skupa, na kojem se okupilo tridesetak članova i simpatizera, okupljeni su sudjelovali i u neformalnom druženju uz prigodan domjenak.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku