S 27. sjednice Općinskog vijeća – FOTO, AUDIO

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Jučer je održana 27. sjednica Općinskog vijeća općine Orebić na kojoj su vijećnici izglasali dobitnike javnih priznanja koja se dodjeljuju povodom Dana Općine:

Nagradu Općine Orebić za životno djelo dobio je Ivo Maričić Đani – za cjelovito djelo  koje je kao pojedinac ostvario u tijeku svog radnog vijeka , te dao izuzetan i i osobito vrijedan doprinos razvoju Općine Orebić iz područja kulture,odgoja i prosvjete, športa, tjelesne kulture, prostornog uređenja i zaštite okoliša.

Atletičarka Marija Tolj dobila je Nagradu Općine Orebić za iznimna postignuća i doprinos ostvaren  u protekloj kalendarskoj godini na području športa.

Javno priznanje – Zahvalnica Općine Orebić dodijelit će se Ligi protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet, za aktivnosti kao i za uspješnu suradnju, te za doprinos razvoju ugleda Općine Orebić.

Čestitamo nagrađenima!

Inače, sjednica je trajala manje od 20 minuta, jer su iz uobičajenog poslovničkog tijeka izostavljeni izvješće načelnika i vijećnička pitanja. Dok su se s izostavljanjem izvješća načelnika složili svi vijećnici, Tomislav Jurjević prigovorio je predsjedniku OV Toniju Mareliću zbog izostavljanja vijećničkih pitanja, apostrofirajući posebno opetovano izostajanje sa sjednica OV direktora KTD Bilan Anta Radovića – napominjući kako su se jučer vijećnička pitanja mogla i trebala postavljati njemu, odnosno predstavniku Turističke zajednice – te tražeći od predsjednika da osigura nazočnost direktora KTD Bilan na sjednicama.

Tijek sjednice možete poslušati u tonskoj snimci – koju kao i uvijek osigurava T.O. ‘Croatia Holidays’ i portal Orebić.com.hr:

 

{jumi [*51]}

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku