Osvrt na protekle izbore i zahvala biračima Općinskog odbora HDZ-a

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Zahvalu biračima i kratko priopćenje uputio je i Miroslav Roso, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a, te nositelj liste za vijeće MO Viganj.

Općinski odbor HDZ-a Orebić

HDZ Općine Orebić ovim putem se zahvaljuje svim svojim članovima, simpatizerima, građanima općine Orebić na ukazanom povjerenju našim kandidatima na  izborima za vijeća mjesnih odbora. Isto tako upućujemo zahvale i čestitke našim listama i njihovim nositeljima koji su preuzeli odgovornost, stali na čelo lista i na korektan i pošten način ostvarili dobre rezultate, te potvrdili da je HDZ općine Orebić spreman i na veće izazove.

Daleko je lakše u političkom marketingu djelovati sa pozicije nego iz opozicije, poznato je da je HDZ opozicija pa tako rezultat ostvaren na ovim izborima smatramo dobrim.

Samostalnim listama po ostalim mjesnim odborima nudimo suradnju i pomoć kroz angažman naših vijećnika u općinskom vijeću. I, na kraju, izbori su jedna utakmica u kojoj publika i igrači imaju istu odgovornost – naročito na ovoj razini. Trebali bi biti praznik Demokracije i u istinu bez pritisaka, tenzija i podjela. Nadamo se da će ovakve anomalije biti prevaziđene i jamčimo da će tamo gdje HDZ bude u prilici donositi odluke one biti usmjerene ka boljitku naših mjesta.

Još jednom hvala svima na ukazanom povjerenju.
Predsjednik Općinskog Odbora HDZ-a
Miroslav Roso

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku