Izabrano vodstvo orebićkog HDZ-a

Foto i galerija: Ivica Dajak

U srijedu, 27. travnja održana je redovna izborna skupština orebićkog ogranka Hrvatske demokratske zajednice.

Nakon što su u proteklom razdoblju izabrana vodstva temeljnih ogranaka, kao i delegati koji su temeljne ogranke zastupali na ovoj skupštini, u srijedu je za predsjednika Općinske organizacije kao jedini kandidat izabran Miroslav Roso, dosadašnji predsjednik OO HDZ-a.

Za članove Općinskog odbora izabrani su: Niko Antičević, Nedjeljko Brigović, Katja Dukai, Marčela Lukač, Mato Kosović, Dario Krističević, Gordana Mustapić, Zoran Primorac, Milan Roso, Stipe Rudan i Irena Šaić, a nadzorni odbor čine Nikša Nogalo, Alen Radovanović i Dario Totić. 

Općinski ogranak također je izabrao i svoje izaslanike koji će birati županijsko i nacionalno vodstvo Hrvatske demokratske zajednice.

Predsjednik OO HDZ-a Miroslav Roso na početku je sjednice podnio izvješće o radu Općinskog odbora u proteklom razdoblju, o kojem su izaslanici raspravljali. HDZ-ov Općinski vijećnik i član Županijskog odbora HDZ-a Tomislav Jurjević, kritički se osvrnuo na dosadašnji rad Općinskog odbora, te izrazio svoje neslaganje s načinom pripreme i predloženim imenima novog vodstva, posebno Predsjednika. Svoje neslaganje s Jurjevićem izrazili su Katja Dukai i Mato Kosović, članovi Općinskog odbora, koji su afirmativno govorili o dosadašnjem radu rukovodstva općinskog HDZ-a. Nakon rasprave, Jurjević i Vladimir Bogoje, također HDZ-ov vijećnik u Općinskom vijeću općine Orebić i dosadašnji član Općinskog odbora, napustili su sjednicu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku