I u Janjini osnovana podružnica HSLS-a

Foto: HSLS DNŽ

Kako priopćava Županijski odbor HSLS-a, 25. ožujka u Janini je održana osnivačka skupština ogranka HSLS-a za tu pelješku Općinu.

Za predsjednika ogranka izabran je Slobodan Mratinović. U Izvršni odbor ogranka izabrani su potpredsjednik Leo Kalafatović, tajnik Darko Laštro, rizničar Pavao Crljen-Westerkom i tri člana izvršnog odbora Ana Crljen-Westerkom, Nedjeljko Dujić i Tomislav Tomić. Skupštini su nazočili predsjednik ŽO HSLS Ivo Gjaja i tajnik ŽO HSLS Emil Karamatić.

Obraćajući se nazočnima novoizabrani predsjednik Slobodan Mratinović je istakao da je u narednom razdoblju glavni cilj izrada izbornog programa u koji će biti uključeni svi stanovnici općine Janjina i priprema ogranka za samostalni izlazak na lokalne izbore u svibnju. 

Tako je Hrvatska socijalno – liberalna stranka uz Stonski i Orebićki dobila još jedan pelješki ogranak. HSLS se na izbore sprema i u Orebiću, gdje je predsjednik orebićkog ogranka i aktualni načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić najavio kandidaturu za novi mandat.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku