Donačelnik Općine Orebić – predsjednik županijskih ‘Konzervativaca’

Foto: I. Trojanović

Prema pisanju portala dubrovnikpress.hr, zamjenik načelnika Općine Orebić, Perica Tolj, izabran je za prvog predsjednika Županijske organizacije Hrvatske konzervativne stranke.

Kako piše dubrovnikpress.hr

Izborna Skupština Županijske organizacije Hrvatske konzervativne stranke održana je  u hotelu Petka. Za predsjednika jednoglasno je izabran je Perica Tolj, inače zamjenik načelnika Općine Orebić. Za dopredsjednike izabrani su Ivica Čopo i Antonija Ivanković. Izbornoj Skupštini nazočila je i europarlamentarka te članica HKS-a Ruža Tomašić.

Za tajnika ŽO HKS-a DNŽ izabran je Slobodan Vukotić, a za članove Izvršnog odbora Ivo SIlić, Marin Gjivović, Damir Jurišić, Mario Vlahušić, Zoran Rašić, Pero Ljubičić i Petar Nikolić.

Novoizabrani predsjednik županijskog HKS-a Perica Tolj, inače diplomirani ekonomist i informatičar, obratio se nazočnima.

– Politikom se bavim 15-ak godina. Moram biti iskren i reći da da sam sudjelovao na raznim listama u svojoj političkoj karijeri, ali nikada nisam bio član stranke. Na to sam posebno ponosan. Dakle, HKS je prva stranka u koju sam se upisao i nisam pogriješio. Na našoj političkoj sceni imate bipoloran politički sustav kojima se manje poznate opcije priklanjaju, a to označava kako nemaju vjeru u sebe. HKS stoji na sredini toga svega. Apolitični čovjek obično se priklanja slabijemu i bira treću opciju. Način na koji smo se mi okupili daje nam za vjerovati kako će se dobro i završiti. Što se tiče lokalnih izbora u Dubrovniku, naša stranka u budućnosti bit će korektivni element koji neće dopustiti da se silnim milijardama raspolaže kako se to činilo do sada. – rekao je između ostaloga Tolj.

cijeli članak pročitajte na dubrovnikpress.hr

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku