Upisi u Planinarsku školu u Orebiću u organizaciji HPD ‘Sv. Ilija’

Foto: Suhaib

Hrvatsko planinarsko društvo sv. Ilija organizira Opću planinarsku školu u Orebiću od 09. travnja do 10. svibnja.

Škola se će se sastojati od teoretskog i praktičnog dijela. Započinje 09.04.2014. u 19:00 h uvodnim predavanjem. Predavanja će se održavati četvrtkom s početkom u 19 h, dok će se za vikend koji slijedi održavati praktični dio nastave.

Škola polaznicima pruža osnovna znanja potrebna za sigurno i ugodno planinarenje, te je usklađena s preporukama o izvođenju općih planinarskih škola Komisije za obrazovanje Hrvatskog planinarskog saveza.

Cijena opće planinarske škole iznosi 250 Kn s tim da je obavezno učlanjenje u planinarsko društvo pri HPS-u i tekuća „markica“ HPS-a, što je dodatnih 50 Kn .Za učlanjenje u društvo potrebna vam je 1 fotografija i osobna iskaznica, a učlaniti se možete prilikom upisa u školu. U cijenu škole je uključeno vodstvo škole, organiziranje predavanja, terenskih vježbi i izleta i osiguranje polaznika. Nisu uključeni troškovi izleta (prijevoz, hrana, smještaj u domu i sl.)

Kako upisati planinarsku školu?

Upisi u planinarsku školu vršiti će se 01.04 i 08.04 2014 s početkom u 18:00 h u prostoru društva(Kralja Zvonimira 8, 20250 Orebić ). Sve zainteresirane se moli da se prijave na mail adresu ( pdsvetiilijaorebic@gmail.com ili na broj 0995734135 te ostaviti podatke: ime i prezime, broj mobitela i mail adresu. Nakon prijave kandidati će biti obavješteni o prvom sastanku.

Dodatne informacije možete potražiti i na blogu HPD sv. Ilija.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku