U utorak kreće veliki dječji nogometni turnir u Orebiću

U utorak, 2. travnja, na igralištu NK Orebić na Trstenici počinje prvo izdanje međunarodnog malonogometnog turnira za djecu ‘Orebić 2024.’.Na turniru će nastupiti čak 50 ekipa sa preko 700 mladih igrača u uzrastima 2013., 2014., 2015., te 2016. godište i mlađi.

Među brojnim klubovima iz Hrvatske i inozemstva posebno se ističu imena onih najvećih i najuspješnijih ekipa u seniorskoj konkurenciji: splitskog Hajduka, zagrebačkog Dinama, te aktualnog prvaka seniorske BiH ‘Premijer lige’ – mostarskog Zrinjskog.

Organizatori turnira su Škola nogometa Orebić i NK ‘Orebić’ uz potporu Općine Orebić, županijske i općinske turističke zajednice i brojnih sponzora. Utakmice se igraju na novom umjetnom travnjaku igrališta NK ‘Orebić’ na Trstenici. Turnir počinje u utorak poslijepodne, a igrat će se sve do petka kada su predviđene utakmice završnice i dodjela nagrada.

Domaćini žele dobrodošlicu brojnim sportskim gostima, njihovim obiteljima i prijateljima, te vjeruju da će vatromet nogometnog talenta, druženje i uživanje gostiju i domaćina u proljeću u Orebiću označiti kako je ovo prvo izdanje tek početak tradicije održavanja ovog malonogometnog spektakla za djecu.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku