Svečanost povodom Dana Općine Orebić – blagdana Gospe Delorite

Foto: Tonči Čulina

Večeras je u dvorani Općine Orebić održana svečanost prigodom Dana Općine Orebić  blagdana Gospe Delorite – te ujedno i dvadesete obljetnice osnutka Općine Orebić

Okupljenima su se obratili načelnik Općine Orebić Tomislav Jurjević i župan Dubrovačko – neretvanske županije Nikola Dobroslavić. Također su dodijeljene općinske nagrade i priznanja Općine Orebić pa je:

dobitnik javnog priznanja za doprinos ugledu i promicanju Općine Orebić u zemlji i svijetu u proteklom razdoblju Gorki Bilušica iz Kune – kao voditelj aktiva DDK “Kuna”, a 

dobitnik javnog priznanja za doprinos ugledu i promicanju Općine Orebić u zemlji i svijetu za pravnu osobu je Aktiv dobrovoljnih davatelja krvi “Kuna”.

Dobitnica javnog priznanja za iznima dostignuća značajna za Općinu Orebić u proteklome razdoblju je dr. sc. Jasenka Maslek rođ. Cibilić iz Dubrovnika (rodom iz Potomja) za doktorsku disertaciju na temu vinogradarstva na Pelješcu.

Za dobru atmosferu pobrinuli su se kvalitetni i zanimljivi izvođači s područja Općine Orebić – klape Dingač i Geta, ženska klapa Nava te Trio ITD. 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku