Svečana sjednica Općinskog vijeća općine Orebić – dodijeljena javna priznanja – FOTOGALERIJA

U četvrtak, 9. svibnja, uoči blagdana Gospe Delorite i Dana Općine Orebić održna je svečana sjednica Općinskog vijeća orebićke općine.

Na sjednici su dodijeljena javna priznanja ovogodišnjim laureatima. Zahvalnice Orebića u obliku plakete dobili su Nedjeljko Ćendo i Boris Poluta, a za uspješnu suradnju i volonterski rad. Boris i Nedjeljko već godinama su neumorni foto kroničari javnih zbivanja na području Općine Orebić i šire, kao i aktivni sudionici u društvenom i političkom životu Općine. Plakete – Zahvalnice Općine dobila su i dobrovoljna vatrgasna društva za nesebična zalaganja u proteklom dugogodišnjem razdoblju i to Dobrovoljno vatrogasno društvo Orebić u proteklih 60 godina i Dobrovoljno vatrogasno društvo Kuna u proteklih 40 godina.

Uz načelnika Općine Tomislava Ančića i predsjednika Općinskog vijeća Maria Vekića okupljene su pozdravili i gosti: državni tajnik za političke poslove u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Frano Matušić, župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić i potpredsjenik vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić.

Svečanu atmosferu glazbenim su točkama obogatili klape Nava, Geta i Dingač, te gospođa Đurđica Farčić,  a nakon sjednice druženje je nastavljeno uz prigodan tratamenat.

Kako je bilo na obilježavanju 31. rođendana Općine Orebić, pogledajte u fotogaleriji uz članak:

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku