Sv. Nikola podijelit će darove djeci u petak 4. prosinca u Dječjem vrtiću Orebić

Foto: orebic.com.hr - arhiva

Iz Dječjeg vrtića Orebić pozivaju roditelje sve djece – i one koja ne pohađaju vrtić – a još ne idu u školu, da sutra u vremenu od 10 – 11 sati dovedu svoje najmlađe u vrtić, gdje će im sv. Nikola uručiti prigodne darove.

Darivanje svih mališana, već tradicionalno, sponzorira Općina Orebić, a umjesto na priredbi u dvorani Općine, ove će godine sv. Nikola djecu darivati u zgradi vrtića. Stoga DV Orebić poziva roditelje i one djece koja vrtić ne pohađaju, a još ne idu u školu da im se pridruže na dočeku djeci najdražeg sveca u prostorijama vrtića, kako bi i ti mališani primili svoj dar. Područni odjeli dječjeg vrtića sv. Nkolu će dočekati u posebnoj organizaciji – kao i prijašnjih godina.

A umjesto tradicionalne predstave, tete DV Orebić ove su godine  svoje vrijeme odlučile  posvetiti radionicama, na kojima će s roditeljima izrađivati ukrase koje će ponuditi na prodajnoj izložbi. Prihod od prodaje u cijelosti je namijenjen prikupljanju sredstava za asistente i senzornu sobu u Vrtiću – kako bi poboljšali rad s djecom s teškoćama u razvoju. Roditelji će o terminima radionica biti obaviješteni naknadno.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku