S obilježavanja 20 godina rada Dječjeg vrtića Orebić

Foto i galerija: Boris Poluta

U ponedjeljak, 19. prosinca, prigodnim programom pod nazivom ‘Reci riječima’ obilježeno je 20 godina od osnutka Predškolske ustanove Dječji vrtić Orebić.

Uz središnji vrtić u Orebiću u sklopu ustanove danas djeluju i područni vrtići u Vignju, Potomju, Trpnju i Janjini. O Vrtiću, njegovoj prošlosti i budućnosti govorili su ravnateljica Sanda Menkadžiev i predsjednik Upravnog vijeća Kristijan Marelić. Nazočnima su se obratili i Predsjednica aktiva ravnatelja predškolskih ustanova DNŽ Boja Milan Mustač, te načelnik Općine Orebić od 2004. do 2013. Tomislav Jurjević. Ravnateljica je zahvalila na suradnji Općini Orebić kao osnivaču, i ostalim načelnicima tijekom proteklih 20 godina, koji nisu bili u mogućnosti osobno nazočiti priredbi, uz posebnu zahvalu Damiru Batistiću – načelniku za čijeg je mandata ustanova osnovana.

Nakon toga su odgojiteljice iz Orebića, Vignja, Potomja i Trpnja u kratkim izlaganjima prezentirale različite aspekte svog rada s djecom, a predstavljen je i rad i značaj stručnih službi vrtića.

Proslavu rođendana svog vrtića prigodnim su pjesmama i recitacijama učinili veselijom polaznici vrtića iz Orebića i Vignja, a za sve goste upriličen je i prigodan tratamenat.

U suradnji s PU Dječji vrtić Orebić i vrijednim orebićkim foto amaterom Borisom Polutom donosimo i foto izvješće s priredbe.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku