Utorak, 14 Prosinac 2021 22:20

Referendumska inicijativa u finišu skupljanja potpisa stiže u većinu mjesta naše općine!

Napisao/la 
Ivica Dajak Ivica Dajak Foto: referendumska incijative 'Dosta je stožerokracije'

Iz referendumskih inicijativa 'Dosta je stožerokracije' i 'Odlučujmo zajedno' obavještavaju kako će uz štand inicijativa u Orebiću, koji radi svakodnevno, slijedećih nekoliko dana posjetiti i Lovište i Trstenik - kako bi omogućili zainteresiranima i u tim mjestima općine Orebić da potpisima podrže raspivianje refernduma.

Ivica Dajak, koordinator inicijativa za područje općina Orebić i Trpanj komentirao je za Orebić.com.hr:

'Zadovoljni smo dosadašnjim odazivom i odgovorom građana na naše inicijative. Velik broj građana podržao je naše inicijative potpisom, a reakcije i komentari su pozitivni. Nažalost, zbog loših vremenskih prilika tijekom proteklog tjedna nismo mogli na pravi način omogućiti svima da posjete naše štandove, pa ćemo se zato u završnim danima prikupljanja potpisa dodatno potruditi. Naš je štand gotovo svakodnevno u Orebiću, ispred 'malog Konzuma', u srijedu smo u Lovištu ispred 'Studenca', a u četvrtak na rivi u Trsteniku. Svi štandovi otvoreni su od 9-12h. Također, ukoliko vremenske prilike dopuste,ove ćemo subote opet posjetiti i Trpanj.

Još jednom pozivam građane da podrže naše referendumske inicijative kojima želimo unijeti više demokracije i transparentnosti u upravljanju, te maksimalno očuvati, kako ljudske živote, tako i temeljna ljudska prava i slobode kao i način života naših građana!'

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 14 Prosinac 2021 22:43

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku